دانشکده پزشکی

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی جهرم

دانشکده پزشکی جهرم

دانشگاه علوم پزشکی جهرم در سال ۱۳۵۶ تحت عنوان دانشکده پزشکی فعالیت خود را زیر نظر دانشگاه شیراز آغاز نمود.

پس از پیروزی انقلاب اسلامی ، ساختمان دانشکده در سال ۱۳۶۴ با زیر بنای ۵۰۰۰ متر مربع بازسازی گردید ودر سال ۱۳۶۵ با پذیرش ۹۰ دانشجوی پزشکی و۲۰ دانشجوی پرستاری فعالیت مجدد خود را شروع کرد.

در سال ۱۳۷۵ از دانشگاه علوم پزشکی شیراز منفک و به طور مستقل تحت نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گرفت.

در سال ۱۳۸۶ دانشکده به دانشگاه ارتقاء یافت.

در حال حاضر دانشکده پزشکی با هدف تربیت فارغ التحصیلان متبحر و متخصص در رشته های دستیاری(کودکان/داخلی/بیهوشی) ، پزشکی عمومی، کارشناسی ارشد انگل شناسی پزشکی و بهداشت عمومی مشغول فعالیت می باشد.

تعداد

مقطع

دکترای پزشکی عمومی

کارشناسی بهداشت عمومی

کارشناسی ارشد

کارشناسی علوم آزمایشگاهی

دوره دستیاری کودکان

دوره دستیاری بیهوشی

دوره دستیاری داخلی

*دانشکده پزشکی جهرم دارای۱۶۱ نفر عضو هیئت علمی درگروه های آموزشی علوم پایه، علوم بالینی، معارف و اخلاق پزشکی و زبان با مرتبه های استادی ،دانشیاری، استادیاری و مربی می باشد.

امکانات آموزشی ، رفاهی

تعداد 9 کلاس مجهز به امکانات سمعی بصری، بردهای ثابت و متحرک و الکترونیک، صندلی های مبله جهت دانشجویان دوره دکتری حرفه ایی، کارشناسی ارشد و کارشناسی می باشد.

سالن ها

- سالن کنفرانس، آمفی تئاتر

ـ یک سالن رایانه با تعداد ۲۵ رایانه که به صورت آنلاین به شبکه اینترنت متصل می باشد.

واحد سمعی بصری دانشکده

- مرکز جامع آزمون های آنلاین

- لابراتوار زبان

کتابخانه دانشکده
با ۲۳۷۱۶ نسخه کتاب فارسی و ۵۷۳۰ لاتین (در دانشکده پزشکی ۷۲۵۳ عنوان کتاب فارسی و ۲۸۸۸ عنوان لاتین- پایان نامه (۳۴۳ فارسی-۳۷ لاتین) -۳۵ e book )
 موجود می‌باشد.

امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی دانشکده

ـ تعداد ۱۰عدد آزمایشگاه فعال و مجهز در حوزه آموزشی ،مهارت های بالینی،پژوهشی ومراکز تحقیقاتی (مجله علوم پزشکی پارس)
ـ فصلنامه دانشگاه علوم پزشکی جهرم (مجله علوم پزشکی پارس)
ـ کمیته های EDC (مطالعات و توسعه آموزش پزشکی)، کمیته های پژوهشی،کمیته تحقیقات دانشجویی،کمیته های آموزش پزشکی، کمیته های آموزش مداوم و (مجله علوم پزشکی پارس)

خوابگاه

دانشکده پزشکی جهرم

تلفن تماس: ۱۰- ۰۷۱۵۴۳۴۰۴۰۵

آدرس وب سایت دانشگاه: www.jums.ac.ir

آدرس: انتهای بلوار مطهری - ساختمان پردیس

شماره فکس: ۵۴۴۴۰۸۲۳-۰۷۱

کد پستی: ۴۶۱۹۹-۷۴۱۴۸

• لطفا در تنظیمات صفحه گروه های خبری را جهت نمایش انتخاب نمایید.