دانشکده پزشکی

• 1403/06/05 - 06:49
  • /ZjF
آزمون جامع علوم پایه و پیش کارورزی

اطلاعیه واحد خدمات آموزش در خصوص برگزاری آزمون علوم پایه و پیش کاروزی مورخ1403/6/8

قابل توجه دانشجویان رشته پزشکی متقاضی شرکت در آزمون

جامع علوم پایه و پیش کارورزی

روز پنج شنبه مورخ  1403/6/8

• درب سالن راس ساعت 30 :8 بسته خواهد شد لذا دانشجویان حداقل یک ساعت قبل از شروع آزمون در جلسه حضور داشته باشند.
  • کلیه دانشجویان شرکت کننده هنگام ورود به جلسه علاوه بر کارت ورود به جلسه ، بایستی دارای کارت دانشجویی و یا کارت ملی بوده و در زمان برگزاری آزمون کارت ورود به جلسه را به سینه خود نصب نمایند.

.دانشجویان میهمان ملزم به ارائه شناسنامه عکس دار و یا کارت شناسایی معتبر عکس دار می باشند.

• مطابق مصوبه مجلس شورای اسلامی 1384 ، ارتکاب هر گونه عمل خلاف مقررات که آزمون داوطلب را از نظر علمی خدشه دار سازد و یا استفاده از هر گونه وسیله غیر مجاز از قبیل وسایل ارتباط الکترونیکی و دستگاه های حافظه  دار موجب محرومیت و ابطال قبولی در همان سال و محرومیت از شرکت در آزمونهای آتی تا 10 سال بعد خواهد شد.
  • سالن آزمون مجهز به دوربین مدار بسته می باشد.

. دانشجویان قبل از ترک سالن برچسب صندلی را به منظور پی گیری از نتایج آزمون جدا و با خود به همراه داشته باشند.

• گروه خبری : اطلاعیه
  • کد خبر : 2071