۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد
طرح خلاقانه" پیشگیری و کنترل بیماری آلزایمر" تیم دانشجویان پزشکی دانشگاه مقام سوم مسابقه بین المللی OPAC شد
نخستین مسابقه بین المللی طرح پیشنهادات و ایده های خلاقانه
در نخستین مسابقه بین المللی طرح پیشنهادات و ایده های خلاقانه در زمینه پیشگیری از بیماری های مغز و اعصاب OPAC و چهارمین کنگره بین المللی التهاب سیستم عصبی 2021، طرح تیم دانشجویان پزشکی دانشگاه با عضویت ساناز رضائیان، عارف قناعت پیشه و حسین معصومی راهکانی، مقام سوم را بدست آورد.

🔹 در این کنگره، این تیم دانشجویی دانشگاه طرحی با عنوان: "Potential of new generation nanobodies for the prevention and control of Alzheimer’s disease based on personalized medicine"، و عنوان فارسی "پتانسیل نانوبادی‌های نسل جدید برای پیشگیری و کنترل بیماری آلزایمر بر اساس پزشکی شخصی شده" را ارائه کردند.

🔹این رقابت علمی با حضور بیش از 40 تیم از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و دانشگاه مونستر آلمان برگزار شد و سه تیم برگزیده علاوه بر دریافت جوایز نقدی در جهت اجرای طرح ارائه شده حمایت خواهند شد.

🔹شرکت کنندگان در قالب تیم های 2 الی 3 نفره در چهار مرحله طرح های خلاقانه خود را در زمینه پیشگیری از بیماری های مغز و اعصاب ارائه داده اند.

🔹مرحله اول در قالب نوشتن پروپوزال و تهیه و ارائه کلیپ 5 الی 7 دقیقه ای به زبان انگلیسی، برگزار شد که از بیش از 40 تیم ، 16 تیم وارد مراحل بعدی شدند، در مرحله دوم و سوم رقابت دو به دو تیم ها،  به صورت ارایه ایده طرح ها به صورت زنده به داوران و پرسش و پاسخ بود که نهایتا 5 تیم در مرحله چهارم و فینال مسابقه به رقابت پرداختند.

🔹گفتنی است آقای دکتر میرزاعلی مفضل جهرمی، عضو هیات علمی گروه علوم و فناوری های نوین پزشکی، آقای دکتر حسین کارگر جهرمی، سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی و خانم فاطمه کاظمی، دانشجوی علوم آزمایشگاهی دانشگاه در دستیابی این تیم دانشجویی به این موفقیت همکاری و فعالیت های شایان  داشته اند.

🔹گفتنی است این مسابقه بین المللی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

تاریخ:
1399/12/17
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.