۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۳ مرداد
جلسه
جلسه توجیهی بدو ورود جهت دانشجویان استیودنتی ورودی 96 برگزار شد
نحوه نوشتن نوت و پروند ، برخورد مناسب با پرسنل بیمارستان و اهمیت یادگیری نکات پرستاری در مقطع استیودنتی، تکمیل فرم ارزشیابی بالینی و غیره از مباحث گفته شده در این جلسه توجیهی بود.
جلسه توجیهی بدو ورود جهت دانشجویان استیودنتی ورودی 96 برگزار شد

در این جلسه در خصوص بخش های اطفال، زنان، داخلی، روان پزشکی، بهداشت، چشم پزشکی، رادیولوژی، و فارماکولوژی و استفاده از وسایل حفاظت فردی، واکسن هپاتیت ب، پروتکل نیدلینگ شدن، شست و شوی دست و عفونت بیمارستانی توضیحات لازم ارائه شد.

در پایان روپوش سفید به دانشجویان جدیدالورود نیز تحویل داده شد.

گفتنی است این جلسه دوشنبه 13 بهمن 99 با حضور معاون آموزشی و پژوهشی بیمارستان استاد مطهری، مسئول EDO، کارشناسان آموزش واحد EDO و مسئول کنترل عفونت بیمارستان استاد مطهری برگزار شد.

تاریخ:
1399/11/27
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.