۱۳۹۹ جمعه ۱۴ آذر
برگزاري جشن
برگزاري جشن دانشجويان جديدالورود رشته پزشكي ورودي مهر 98 در سالن شهيد قادري

اين مراسم در ساعت 9 صبح روز سه شنبه 98/07/09با حضور رئيس دانشكده پزشكي و معاون آموزشي علوم پايه و جمعي از مسئولين دانشكده پزشكي و دانشجويان جديدالورود رشته پزشكي برگزار گرديد .

در ابتداي مراسم سركار خانم دكتر آتش پور و معاون آموزشي علوم پايه ضمن خير مقدم و خوش آمد گويي به دانشجويان با ارايه پاورپوينت توضيحاتي در رابطه با آيين نامه پزشكي عمومي پرداختند .

در ادامه مراسم سركار خانم دكتر حق بين رئيس محترم دانشكده پزشكي ضمن خير مقدم و خوش گويي  به دانشجويان جديدالورود با بين جايگاه دانشكده پزشكي ، از دانشجويان خواستند كه از فرصت هاي خود استفاده كنند  . ايشان افزودند كه دانشجوي پزشكي بايد مسووليت پذير ، با وجدان و پاسخگو به بيماران باشنتد .وي تاكيد كرد كه دانشجويان براي ارتقائ دانش خود ، علاوه بر كسب مهارت هاي باليني مي بايست به مسئله پژوهش و انجام فعاليت هايي در اين زمينه توجه خاصي داشته باشند .

در ادامه مراسم جناب آقاي نيما دادگر دانشجوي رتبه اول مقطع فيزيوپاتولوژي در محيطي دوستانه با دانشجويان به گفتگو پرداختند و در رابطه با نحوه صحيح يادگيري و گزارش نويسي و تهيه نواريون و شرايط دانشجويي استعداد هاي درخشان صحبت كردند .

در بخش هاي بعدي اين مراسم دانشجويان ضمن بازديد از بخش هاي اداري دانشكده پزشكي كه شامل اتاق رئيس دانشكده و معاون اموزشي دانشكده و اتاق كارشناسان اموزش و ازمايشگاه هاي دانشكده پرداختند .

اين مراسم در ساعت 12 ظهر جهت اقامه نماز و صرف نهار پايان يافت .

از ساعت 13 عصر دانشجويان جهت بازديد از بخش هاي باليني به بيمارستان استاد مطهري و پيمانيه رفتند .

شروع مراسم در بيمارستان استاد مطهري با خوش امد گويي و خير مقدم دكتر متين معاون اموزش باليني آغاز شد و بعد از ان دانشجويان از بخش هاي باليني و كتابخانه و دفتر اموزش باليني بازديد به عمل  اوردند
برگزاري جشن دانشجويان جديدالورود رشته پزشكي  ورودي مهر 98 در سالن شهيد قادري
تاریخ:
1398/07/13
تعداد بازدید:
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.